F&B medewerker Restaurant LOF (fine dining) - Pillows Grand Hotel Reylof


in Gent / Ghent Are we looking for a F&B medewerker Restaurant LOF (fine dining) - Pillows Grand Hotel Reylof

F&B medewerker Restaurant LOF (fine dining) - Pillows Grand Hotel Reylof

Ben jij een gastgerichte horecaprofessional met een passie voor luxe? Heb jij oprechte aandacht voor het welzijn van gasten? Haal je er plezier uit om samen met je team een onvergetelijke gastronomische ervaring voor onze gasten te creëren?

Pillows Grand Hotel Reylof

Wij geloven dat de reizigers van vandaag en morgen een gepersonaliseerde ervaring op het gebied van hun hotelovernachting waarderen. Een persoonlijke benadering in een elegant en middelgroot uniek hotel. Dat is waarom wij Pillows Hotels hebben opgericht. Voor ons is er niets belangrijker dan het comfort en het welzijn van de mensen die we tot dienst zijn; onze gasten, onze stakeholders en natuurlijk jij, onze medewerker.

We bieden onze gasten altijd een uitstekende en professionele service, efficiënte gastgerichte gebruikerssystemen en een thuisgevoel. Deze combinatie heeft zich bewezen en geleid tot hoge gasttevredenheidscijfers en een optimale werkomgeving.

Pillows Grand Hotel Reylof in Gent heeft in oktober opnieuw haar deuren geopend. Het statige hotel met 157 kamers, bars, een uitgebreide Living, Salons en een SPA is compleet omgetoverd tot een boutique hotel waarbij ingetogen luxe met zachte kleuren en rijke natuurlijke materialen het sfeerbeeld bepalen.Niet enkel het hotel werd verbouwd, het fameuze LOF Restaurant is eveneens compleet vernieuwd. Uniek is dat het restaurant de signatuur heeft van Ron Blaauw – één van Nederlands meest gevierde sterrenchefs. Blaauw heeft zijn succesvolle Ron Gastrobar-concept doorvertaald voor LOF. Ron Blaauw staat bekend om een eigentijdse kookstijl waarin hij lokale ingrediënten combineert met moderne kooktechnieken. 

Jouw rol

Momenteel zijn we al een gevestigde gastronomische gelegenheid in Gent, maar we willen LOF naar een hoger niveau tillen en actief een Michelinster nastreven. Om dit te bereiken, hebben we extra talent nodig voor ons al zeer bekwame restaurantteam. We zijn daarom op zoek naar een ervaren host die medeverantwoordelijk zal zijn voor de unieke gastronomische ervaring die we onze gasten bieden. Met jouw aandacht voor detail zorg je voor een onberispelijke service waardoor onze gasten zich welkom en thuis voelen. 

Wie ben je?

Ben jij een gastgerichte horecaprofessional met een passie voor luxe? Heb jij oprechte aandacht voor het welzijn van gasten? Haal je er plezier uit om samen met je team een onvergetelijke gastronomische ervaring voor onze gasten te creëren?

Check je profiel;

  • Een afgeronde professionele horecaopleiding.
  • Ervaring met horeca-gerelateerd werk dat is opgedaan in een luxe omgeving, restaurant of luxe recreatiegelegenheden met internationale gasten. Ervaring in restaurants met een Michelinster is een pré.
  • Sterke interesse in het continu uitbreiden van je ervaring met horeca en luxe.
  • In staat om zelfstandig te werken met een positieve instelling.
  • Perfecte communicatieve vaardigheden in het Engels, Nederlands en Frans. Elke andere taal is een plus.

Wat we bieden

Wij bieden je een geweldige kans om te werken in wat volgens ons een van de beste hotels in België zal worden, als onderdeel van een team dat streeft naar succes. Je krijgt een competitief salaris met voordelen en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels in onze portefeuille. Gezien onze ambities zullen er mogelijkheden voor groei zijn binnen onze organisatie.

IHMG

IHMG is de holdingmaatschappij van de hotelmerken Sandton Hotels en Pillows Hotels. IHMG is een wereldwijd gerichte horecaorganisatie met een sterke basis in Nederland. De unieke hotels zijn allemaal gelegen op prachtige locaties in de buurt van de beste bezienswaardigheden. Met ons op maat gemaakte merk Pillows Hotels lanceren we onze luxe boetiekhotelcollectie. We zijn volledig gericht op het realiseren van onze ambitie om Sandton-hotels te transformeren volgens het Pillows-concept. Daarnaast hebben we de ambitie om nieuwe locaties te realiseren in de grote Europese steden. Meer informatie? www.ihmg.eu

Geïnteresseerd?

Solliciteer via de link en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven en hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren. Heb je nog vragen of zou je meer willen weten over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Elise Bulte: +31 613 75 27 49. 

We kijken uit naar je sollicitatie!

About IHMG

IHMG stands for International Hotel Management Group B.V. and is the holding company of the hotelbrands Sandton Hotels and Pillows Hotels. IHMG is a globally focused hospitality organization with a strong base in the Netherlands. The unique hotels are all situated on beautiful locations near the best places to visit.

Contact details

Orteliuslaan 21
nl - 3528 BA Utrecht
recruitment@ihmg.eu